Strap buttons van je gitaar vervangen door strap locks Hoe?

Het vervangen van de knop van de gitaarband is de enige manier om uw gitaar in goede staat te houden en tegen beschadiging te beschermen. Ze kunnen eenvoudig met een schroevendraaier uit de nek worden verwijderd. Als u op de markt bent voor een van deze, is het belangrijk om de juiste te kiezen voor uw specifieke model van de gitaar, zodat deze goed past.

 

Het eerste dat u moet doen om te beslissen welk type vervanging van de knop van de gitaarriem het beste is, is om het gat te meten waar de originele knoppen waren. Deze meting helpt u te bepalen welk type bandslot het beste is.

 

Opgemerkt moet worden dat sommige van de verschillende modellen gitaren geen knoopsgat hebben dat groot genoeg is voor een slot. In dat geval heeft u een riemvergrendeling nodig die onder het gat in de nek past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

De beste manier om een ​​vervangende riemknop voor je gitaar te krijgen, is door naar een gerenommeerde online gitaarwinkel te gaan en de beschikbare selecties te bekijken. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de meeste winkels geen vervangende riemvergrendeling verkopen als het gat waar de originele knoppen zaten te groot is. In dit geval moet u het naar een winkel brengen die vervangende gitaarriemen verkoopt om een ​​vervanging te krijgen.

 

Houd er bij het kopen van de juiste gitaarbandknoppen rekening mee dat deze vaak zijn ontworpen voor gebruik op een specifiek model gitaar. U zult geen vervangende bandslot willen krijgen waar uw gitaar niets aan heeft. Het is het beste om een ​​model gitaar te kiezen dat niet veel knoppen heeft en daarom is de maat van de riemknop klein en moeilijk te verwijderen zonder de gitaar te beschadigen.

 

Bij het kiezen van een vervangende strap lock, moet u rekening houden met verschillende factoren, waaronder het type gitaar, hoe groot het gat voor de oude knoppen was en of deze van leer of metaal is gemaakt. Knopen van leren riempjes zijn geweldig omdat ze niet aantasten en ze zijn comfortabel om te dragen. Ze kunnen echter duurder zijn dan de traditionele knoppen.

 

Als u niet veel geld wilt uitgeven aan het vervangen van een gitaarbandknop, wilt u misschien een nieuwe gitaarband kopen in een online winkel. Sommige gitaarwinkels bieden mogelijk gratis verzending aan, wat een goede optie kan zijn als je een beperkt budget hebt.

 

Onthoud ten slotte altijd dat je, om een ​​goede set riemknoppen te hebben, je gitaar moet onderhouden en schoonmaken. Naast het verwijderen van de knoppen, moet je er ook voor zorgen dat er geen losse tuners of schroeven en snaren zijn, en dat de snaar niet te strak zit en dat de snaren niet te los zitten.

 

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om de gitaarbandknoppen op hun gitaren te vervangen en doen het zelf. Er zijn veel dingen die u moet overwegen voordat u dit probeert. Het eerste dat u moet beslissen, is welke gitaarstijl u bezit.

 

Er zijn veel verschillende stijlen gitaren met vijf of zes tuners, waaronder akoestische gitaren, elektrische gitaren en bluesgitaren. Veel van deze gitaren worden ook geleverd met één of twee snaren in plaats van de standaard drie, zodat ze samen kunnen worden getokkeld. Als de snaren te los of te strak zitten, kan dit een kras of vlek op de hals van de gitaar veroorzaken.

 

Voor het beste resultaat moet u bij het vervangen van riemknoppen op uw gitaar een riemvergrendeling kopen die past bij het ontwerp van uw gitaar. Er zijn een aantal erg mooie sets op de markt die worden geleverd met een enkele riem die op de riemstang van de gitaar wordt geklikt. Het is belangrijk op te merken dat de hals van de gitaar niet plat is wanneer u de riemvergrendeling bevestigt.

 

Sommige modellen worden geleverd met tuners van verschillende grootte die in de sleuven passen waarin de riemvergrendeling wordt geschoven. Als je eenmaal de riemvergrendeling hebt gevonden die je nodig hebt om je gitaar goed te passen, moet je ervoor zorgen dat je hem erin steekt en hem recht op de gitaar schuift en hem voorzichtig in het gat plaatst waar de originele knop in zat.Strap buttons van je gitaar vervangen door strap locks Hoe?